2021-03-27 07:55:24• hírek • Blikk.hu

Így próbálja gyógyítani magát az édesanyját gyászoló Rubint Réka

A fitneszedző múlt szombaton vesztette el édesanyját, egyelőre nem tart edzéseket. /Fotó: Instagram
A fitneszedző múlt szombaton vesztette el édesanyját, egyelőre nem tart edzéseket. /Fotó: Instagram

Még nem áll készen a visszatérésre az édesanyját gyászoló Rubint Réka (42). Szombaton Zsuzsanna a fitneszedző karjai között veszítette el az életét, s most Réka a családjára, a barátaira, nem utolsósorban pedig a sportra támaszkodik.

 Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is, akikre mindig számíthatunk – mondta lapunknak Schobert Norbert (49), aki azt is elárulta, hogy neje jó ideig nem fog tornát tartani, de közzétett egy ingyen elérhető edzést.


– Réka a héten és a jövő héten biztosan nem tart még edzést. Én tanácsoltam neki, és ő is egyetértett vele. Ugyanígy élő főzéssel sem jelentkezik, utoljára anyukája ott volt és a tornát is végignézte a garázsban. Nehéz lenne most neki ugyanott zenére, mosolyogva ugrálnia, de szerintem ezt mindenki megérti – tette hozzá az üzletember.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: